Kinepraktijk Van Baelen

Revalidatie

Sommige blessures of pathologiëen vereisen een langdurige en uitgebreide revalidatie. Dit proces vereist een aanpak op verschillende vlakken om een zo compleet mogelijk herstel te bekomen.

In onze praktijk benaderen we het herstel van de patiënt op een holistische wijze. Dat wil zeggen dat we alle aspecten van lichaam en geest onderzoeken en behandelen. Tijdens het revalidatieproces is het doel steeds om de patiënt sterker te laten terugkomen dan voorheen. Hierbij houden we rekening met je voorgeschiedenis en persoonlijke doelen. Of je nu een recreatieve sporter bent, een professionele atleet of niet-sport gerelateerde klachten hebt.

Revalidatie kan nodig zijn om verschillende redenen: na een (sport)blessure, na een ongeval, of postoperatief. Wij passen onze behandeling ook hieraan aan. We kunnen je verschillende disciplines aanraden afhankelijk van jouw situatie, waaronder aquarevalidatie. Wij hebben intussen ook ruime ervaring in kruisbandrevalidatie en voetbalrevalidatie.


Door de expertise van ons team en onze uitgebreide oefenzaal kunnen we zorgen voor een complete revalidatie op lichamelijk en mentaal vlak. Door onze specialiteiten te combineren en multidisciplinair te werken, proberen we elk deel van je herstel goed te laten verlopen.

In onze praktijk proberen we ons steeds bij te scholen met de nieuwste kennis en technologie om zeker te zijn dat je de beste zorgen krijgt. Hiervoor communiceren wij ook geregeld met collega’s, coaches, psychologen en artsen.

Voor patiënten die hun revalidatie met succes hebben afgerond, bestaat er de mogelijkheid zich aan te sluiten bij de verschillende opties in sportbegeleiding die wij aanbieden in onze praktijk of in samenwerking met Seven – Health Fitness Coaching.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x